Businessclub Padelcentrum Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant

Businessclub Padelcentrum Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant is hét zakelijke netwerk rondom het nieuwe Padel Centrum Noord-Limburg in Venray. Onze businessclub is actief in regio Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant.
Vitaliteit en gezondheid staan bij ieder bedrijf hoog op de agenda. Werkgevers willen dat hun personeelsbestand gezond is en dat ze lekker in hun vel zitten. Wij zijn wellicht dé oplossing.

Wij zijn ervan overtuigd dat Noord-Limburg al een enorm sterk zakelijk netwerk heeft. Wij hebben als doel dit op een sportieve manier met elkaar te verbinden. Padel is upcoming en wij zien de mogelijkheid om zakelijke uitdagingen te combineren met sportieve uitdagingen. Padel is namelijk voor ieder niveau toegankelijk. Het is een intensieve sport maar wel voor alle leeftijden.

Wij bieden de mogelijkheid dat niet alleen de directie met elkaar in contact staat, maar dat de tactische en misschien zelfs de operationele laag van jullie organisatie met elkaar op een sportieve manier de verbinding zoekt.

Wij zijn er zeker van dat twee zaken heel belangrijk zijn in een businessclub: gezelligheid en sportiviteit.

Wij dagen jou uit om lid te worden zodat we op een sportieve manier zaken met elkaar kunnen doen!

Businessevenement
Na een succesvolle vorige editie organiseren wij donderdag 8 december weer een businessevenement bij Padel Centrum Noord-Limburg! Tijdens deze middag ga je met verschillende ondernemende mensen uit de regio netwerken door in wisselende combinaties met en tegen elkaar padel & pickleball te spelen.
Het evenement zal van 15:00 uur tot 17:30 plaatsvinden waarbij er ook de ruimte is om in onze gloednieuwe Sportsbar Pala te netwerken met andere deelnemers onder het genot van drankje.
Speel en netwerk jij ook mee? Inschrijfkosten voor dit evenement zijn €50,- per persoon inclusief consumpties. Neem voor meer informatie contact op door een mail te sturen naar: communicatie@padelcentrumnoordlimburg.nl
Geef je op door het onderstaande formulier in te vullen:

Geef je op voor het volgende evenement

Geef je op voor het evenement van 8 december door hier je gegevens achter te laten.

Bedrijfsnaam
Bundeling
Personato
Studio Spinazie
LR Internet
Weemen