Businessclub Padelcentrum Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant

Businessclub Padelcentrum Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant is hét zakelijke netwerk rondom het nieuwe Padel Centrum Noord-Limburg in Venray. Onze businessclub is actief in regio Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant.
Vitaliteit en gezondheid staan bij ieder bedrijf hoog op de agenda. Werkgevers willen dat hun personeelsbestand gezond is en dat ze lekker in hun vel zitten. Wij zijn wellicht dé oplossing.

Wij zijn ervan overtuigd dat Noord-Limburg al een enorm sterk zakelijk netwerk heeft. Wij hebben als doel dit op een sportieve manier met elkaar te verbinden. Padel is upcoming en wij zien de mogelijkheid om zakelijke uitdagingen te combineren met sportieve uitdagingen. Padel is namelijk voor ieder niveau toegankelijk. Het is een intensieve sport maar wel voor alle leeftijden.

Wij bieden de mogelijkheid dat niet alleen de directie met elkaar in contact staat, maar dat de tactische en misschien zelfs de operationele laag van jullie organisatie met elkaar op een sportieve manier de verbinding zoekt.

Wij zijn er zeker van dat twee zaken heel belangrijk zijn in een businessclub: gezelligheid en sportiviteit.

Wij dagen jou uit om lid te worden zodat we op een sportieve manier zaken met elkaar kunnen doen!

Kijk hier voor een sfeerimpressie van onze businessclub!
https://www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/video/100080/padelcentrum-heeft-businessclub-video-

Businessclub 2023

Met trots willen wij mededelen dat wij vanaf 27 januari 2023 maandelijks gave, afwisselende en nieuwe evenementen voor businessclubleden gaan organiseren waarbij de kracht van netwerken in combinatie met sport centraal staat.

Neem voor meer informatie contact op door een mail te sturen naar: communicatie@padelcentrumnoordlimburg.nl
of vul het onderstaande formulier in te vullen:

Geef je op voor het volgende evenement

Geef je op voor het volgende evenement door hier je gegevens achter te laten.

Bedrijfsnaam
Bundeling
Personato
Studio Spinazie
LR Internet
Weemen
Venlo Verkoelt