Voor bedrijven

Personeelsfeest bij Padelcentrum Noord-Limburg

Bij ons Padelcentrum heten we niet alleen individuele spelers, maar ook bedrijven van harte welkom. Wil je een uniek personeelsfeest voor je medewerkers organiseren? Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een origineel, actief en écht teambuilding personeelsuitje! Verzekerd van een dag vol plezier en activiteiten die nog lang in herinnering zal blijven.

Het bijzondere aan een personeelsfeest in ons Padelcentrum is dat we beschikken over indoor banen. Hierdoor kun je het bedrijfsuitje zelfs in de winter organiseren, zonder afhankelijk te zijn van het weer. Benadrukken willen we ook dat een personeelsfeest in onze horecagelegenheid bij ons alleen in combinatie met sport kan worden gegeven, wat een speciaal tintje geeft aan jullie bedrijfsuitje!

De activiteiten

In ons Padelcentrum bieden we padel en pickleball aan, sporten die toegankelijk zijn voor alle leeftijden en die gespeeld kunnen worden zonder ervaring. We zetten de activiteiten in een rouleervorm in, zodat iedereen alle sporten kan spelen. Bij ons kunnen groepen vanaf 4 personen tot een max. van 54 personen terecht. We bieden:

  • 5 dubbel padelbanen, geschikt voor 20 spelers
  • 1 single padelbaan, geschikt voor 2 spelers 
  • 8 pickleball banen, geschikt voor 32 spelers die om en om spelen

Binnen ons Padelcentrum hebben we ook een gezellige horecagelegenheid. En laten we eerlijk zijn, na een intensief potje padel of pickleball ontstaat er vast wat dorst! Tussen de activiteiten door of na het sporten bieden we de perfecte gelegenheid voor verfrissende drankjes en (warme) snacks. Onthoud wel, de toegang tot onze horecagelegenheid is voorbehouden aan degenen die actief hebben gesport. Dus, na dat sportieve avontuur, proost op een welverdiende verfrissing!

Huren materiaal

Je kunt bij ons materiaal voor padel en pickleball huren. Omdat je op indoor banen speelt, adviseren we om indoor schoenen in het Padelcentrum te dragen. Het is niet toegestaan om voetbal- of hockeyschoenen te dragen.

Vitaliteit binnen je bedrijf verhogen

Tegenwoordig investeren steeds meer bedrijven in vitaliteitsprogramma’s, het is een onderwerp dat menig bedrijf bezighoudt. Wanneer je als bedrijf zijnde aan de slag gaat met vitaliteit op de werkvloer kan je dat namelijk veel opleveren. Daarom bieden wij bij Padelcentrum Noord-Limburg abonnementen aan voor medewerkers. Zo kun je jouw medewerkers laten sporten via jouw bedrijf met een bedrijfsabonnement.

   

Meer weten over een personeelsfeest of bedrijfsabonnement?

Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsnaam