Voor bedrijven

Personeelsfeest bij Padelcentrum Noord-Limburg

Ook bedrijven zijn bij ons Padelcentrum meer dan welkom. Wil je een origineel personeelsfeest voor je medewerkers organiseren? Wij hebben alles in huis voor een tof, actief en een écht teambuilding personeelsuitje! Gegarandeerd een leuke en actieve dag waar nog veel over gesproken wordt. Het voordeel van een personeelsfeest in ons Padelcentrum? We hebben indoor banen, waardoor het ook mogelijk is om het bedrijfsuitje in de winter te laten plaatvinden. Je bent dus niet afhankelijk van het weer.

De activiteiten

In ons Padelcentrum bieden we padel en pickleball aan, sporten die toegankelijk zijn voor alle leeftijden en die gespeeld kunnen worden zonder ervaring. We zetten de activiteiten in een rouleervorm in, zodat iedereen alle sporten kan spelen. Bij ons kunnen groepen vanaf 4 personen tot een max. van 54 personen terecht. We bieden:

  • 5 dubbel padelbanen, geschikt voor 20 spelers
  • 1 single padelbaan, geschikt voor 2 spelers 
  • 8 pickleball banen, geschikt voor 32 spelers die om en om spelen

In ons Padelcentrum beschikken we over een horecagelegenheid. En we kunnen ons zomaar voorstellen dat je van een potje padel of pickleball dorst krijgt! Tussendoor of na de activiteiten bieden we de mogelijkheid voor drankjes en/of snacks.

Huren materiaal

Je kunt bij ons materiaal voor padel en pickleball huren. Omdat je op indoor banen speelt, adviseren we om indoor schoenen in het Padelcentrum te dragen. Het is niet toegestaan om voetbal- of hockeyschoenen te dragen.

Vitaliteit binnen je bedrijf verhogen

Tegenwoordig investeren steeds meer bedrijven in vitaliteitsprogramma’s, het is een onderwerp dat menig bedrijf bezighoudt. Wanneer je als bedrijf zijnde aan de slag gaat met vitaliteit op de werkvloer kan je dat namelijk veel opleveren. Daarom bieden wij bij Padelcentrum Noord-Limburg abonnementen aan voor medewerkers. Zo kun je jouw medewerkers laten sporten via jouw bedrijf met een bedrijfsabonnement.

   

Meer weten over een personeelsfeest of bedrijfsabonnement?

Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsnaam